Θρίαμβος γυναικών στα Grammy - Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει ιστορία!

Θρίαμβος γυναικών στα Grammy - Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει ιστορία!

Η 66η τελετή απονομής των Grammy Awards στο Λος Άντζελες σημαδεύτηκε από θριαμβευτική γυναικεία παρουσία, με τις Τέιλορ Σουίφτ, Μπίλι Άιλις, SZA και Μάιλι Σάιρους να σαρώνουν τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς.

Τέιλορ ΣουίφτΗ Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα που κερδίζει το βραβείο "Άλμπουμ της Χρονιάς" για τέταρτη φορά, για το δίσκο της "Midnights". Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Σουίφτ, εμφανώς συγκινημένη, μοιράστηκε τη σκηνή με την Lana Del Rey, επίσης υποψήφια στην κατηγορία. «Θα ήθελα να σας πω ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, αλλά νιώθω τόσο ευτυχισμένη κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα τραγούδι», δήλωσε. «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να γράφω και να δημιουργώ μουσική».

Η Billie Eilish, από την άλλη πλευρά, απέσπασε το βραβείο "Τραγούδι της Χρονιάς" για το "What Was I Made For?", soundtrack της ταινίας Barbie, ενώ η SZA κυριάρχησε στις κατηγορίες R&B, κερδίζοντας τα βραβεία "Καλύτερη R&B Ερμηνεία" και "Καλύτερο Urban Contemporary Album". Τέλος, η Miley Cyrus έλαβε το βραβείο "Ηχογράφηση της Χρονιάς" για το hit single "Flowers".

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.