Συμβόλαιο με την Aspect4music υπέγραψε η Alexandra για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού

Συμβόλαιο με την Aspect4music υπέγραψε η Alexandra για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού

Σημαντικό βήμα για την καριέρα της έκανε η εξαιρετική τραγουδίστρια, Alexandra, αφού όπως είδαμε σε αναρτήσεις στα Social Media, πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με την γνωστή δισκογραφική εταιρεία, Aspect4musicτου Ομίλου MC Kopelouzos. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η Alexandra, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το νέο της τραγούδι - video clip με τίτλο "Πες μου", σε μουσική σύνθεση του Σπύρου Μωραϊτη, στίχους της ίδιας της καλλιτέχνιδας και ενορχήστρωση του Ιωσήφ Χυδήρογλου

Η νεαρή ερμηνεύτρια είναι 29 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και η μουσική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό αποκτώντας μεγάλη εμπειρία καθώς γνώρισε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι την ενέπνευσαν. Αυτό που της δίνει απίστευτη χαρά, όπως η ίδια δηλώνει, είναι να βλέπει τον κόσμο να συμμετέχει, όταν ερμηνεύει ένα τραγούδι.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον ιδιοκτήτη της Aspect4music, κ. Χρήστο Κοπελούζο και την Alexandra, να υπογράφουν το συμβόλαιο για το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.