Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Χρεωκόπησε η εταιρεία που παράγει τα φημισμένα Pyrex

Χρεωκόπησε η εταιρεία που παράγει τα φημισμένα Pyrex

Η Instant Brands, η εταιρεία που παράγει τις δημοφιλείς χύτρες ταχύτητας Instant Pot και τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη Pyrex, ανακοίνωσε τη χρεοκοπία της. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρεία λόγω των υψηλών επιτοκίων και της δυσκολίας να αποκτήσει πιστώσεις, έπληξαν τα οικονομικά της. Σύμφωνα με την αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε στο Τέξας, η Instant Brands ανέφερε ότι η εκτιμώμενη αξία των περιουσιακών στοιχείων της ανέρχεται σε 1 δισ. δολάρια, ενώ οι υποχρεώσεις της ανέρχονται σε παρόμοιο ποσό.

Η υπαγωγή της στο καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές του Chapter 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα, επιτρέπει στην Instant Brands να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς επιδιώκει την έγκριση ενός σχεδίου για την αποπληρωμή των πιστωτών της. Η εταιρεία σχεδιάζει να λάβει περίπου 133 εκατ. δολάρια χρηματοδότησης μέσω της διαδικασίας της πτώχευσης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.