Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Μεγάλη αύξηση είχαν οι πωλήσεις της Porsche στην Ελλάδα

Μεγάλη αύξηση είχαν οι πωλήσεις της Porsche στην Ελλάδα

Η Porsche σημειώνει ταχεία άνοδο των πωλήσεών της στην ελληνική αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, αυξάνοντας την κυριαρχία της εξάμηνο με εξάμηνο. Αυτό γίνεται εμφανές μέσα από την πρόσφατη δήλωση του Νίκου Σινογιάννη, Διευθυντή του τομέα Porsche για τον Όμιλο Μοτοδυναμική.

Ο κύριος Σινογιάννης στη συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes του Ιουλίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Συνεχίζει η χρονιά να εξελίσσεται αρκετά δυναμικά για τη μάρκα στο πεντάμηνο. Έχουν ταξινομηθεί 95 νέες Porsche, αριθμός αυξημένος κατά 58% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να αναφέρω ότι συνολικά το 2022 σε σχέση με το 2021 είχαμε ήδη καταγράψει 57% αύξηση στις ταξινομήσεις, επομένως η ανάπτυξη και η δυναμική της μάρκας διατηρείται υψηλή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θεωρούμε πως η χρονιά θα κλείσει με σημαντικά καλύτερα συνολικά μεγέθη από την προηγούμενη”.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.