Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Θεσσαλονίκη | Εγκρίθηκε η εισήγηση για το master plan του λιμανιού

Θεσσαλονίκη | Εγκρίθηκε η εισήγηση για το master plan του λιμανιού

Το master plan του λιμανιού Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία, ακολουθώντας την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας, Μάκης Κυριζίδης, υπενθύμισε ότι το δημοτικό συμβούλιο είχε ήδη εκφράσει θετική γνώμη το 2016 και ότι το σχετικό ΦΕΚ εκδόθηκε το 2018. Επίσης, αναφέρθηκε στις επτά παρατηρήσεις της υπηρεσίας σχετικά με το σχέδιο.

Αρνητικά και λευκή ψήφο κατέθεσε η αντιπολίτευση. Το λόγο πήραν η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί" Ρία Καλφακάκου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο επικεφαλής της "Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική" Ιωάννης Κουριανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" Ανδρέας Κουράκης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόπουλος, η δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού σύμβουλίου Χριστίνα Αρχοντή.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.