Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Εθνική Τράπεζα | Απέκτησε το 7,5% της Epsilon Net

Εθνική Τράπεζα | Απέκτησε το 7,5% της Epsilon Net

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στην EPSILON NET A.E., καθώς και την υπογραφή μιας στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε στην απόκτηση ποσοστού 7.5% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EPSILON NET, από τον κ. Μίχο, σε τιμή €7.49 ανά μετοχή.

Επιπλέον, η ΕΤΕ ανακοίνωσε την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας με την EPSILON ΝΕΤ. Η συμφωνία αυτή έχει ως αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών που στοχεύουν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα. Για την πραγματοποίηση του Οικονομικού και Φορολογικού Ελέγχου της EPSILON NET, η εταιρεία Deloitte Business Solutions ανέλαβε το έργο εξ ονόματος της ΕΤΕ, ενώ η δικηγορική εταιρεία Καρατζά και Συνεργάτες ήταν επίκουροι νομικοί σύμβουλοι της ΕΤΕ για την συναλλαγή.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.