Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου | "30.000 ευρώ για την άμεση στήριξη πυρόπληκτων επιχειρήσεων"

Γ. Χατζηθεοδοσίου | "30.000 ευρώ για την άμεση στήριξη πυρόπληκτων επιχειρήσεων"

"Για ακόμη μία χρονιά, κι ενώ είμαστε ακόμη στο μέσον του καλοκαιριού, χιλιάδες συμπολίτες μας σε πολλές περιοχές της χώρας δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ενώ τεράστια είναι και η περιβαλλοντική καταστροφή", αναφέρει ο Γ. Χατζηθεοδοσίου σε γραπτή δήλωσή του. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμηλητηρίου Αθηνών, "σε αυτές τις δραματικές ώρες οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα σε όσους υποφέρουν. Σε εκείνους που έχασαν τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να παραδίδονται στις φλόγες".

"Εμείς είμαστε που πρέπει να δώσουμε το έμπρακτο παράδειγμα της ενίσχυσης σε όσους βιώνουν αυτή τη στιγμή τις καταστροφικές συνέπειες της πύρινης λαίλαπας, γιατί είμαστε οι κύριοι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων", προσθέτει. Και συνεχίζει: "Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει την αρχή, διαθέτοντας καταρχήν το ποσό των 30.000 ευρώ για την άμεση στήριξη πυρόπληκτων επιχειρήσεων". 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.