Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Ryanair | Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη στο α' τρίμηνο χρήσης, στα €663 εκατ.

Ryanair | Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη στο α' τρίμηνο χρήσης, στα €663 εκατ.

Η Ryanair, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, η εταιρεία κατέγραψε κέρδη μετά από φόρους ύψους 663 εκατομμυρίων ευρώ (737 εκατομμυρίων δολαρίων) κατά το εν λόγω τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις που έφταναν τα 648 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συντελεστής φορτίου, δηλαδή το ποσοστό των θέσεων που πληρώνονται σε κάθε αεροσκάφος, έχει αυξηθεί κατά 95% τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 40%, φθάνοντας τα 3,65 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, παρά τις θετικές εξελίξεις, η εταιρεία προειδοποίησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω των καθυστερήσεων από τα νέα αεροσκάφη της Boeing, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την αύξηση της κυκλοφορίας το επόμενο έτος.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.