ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα για τα εισιτήρια της Εθνικής με Αγγλία και Ιρλανδία

Τα δεδομένα για τα εισιτήρια της Εθνικής με Αγγλία και Ιρλανδία

Με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρείται για τα εισιτήρια των αγώνων Αγγλία-Ελλάδα και Ελλάδα-Ιρλανδία, η ΕΠΟ προτίθεται να προβεί σε επίσημη ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με τη διαδικασία αγοράς. Τις προσεχείς ημέρες, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα διαθέσιμα εισιτήρια, τις τιμές και τα σημεία πώλησης. Πρόκειται για δύο σημαντικούς αγώνες που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο αγώνας με την Αγγλία είναι άλλωστε μια σπάνια ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά έναν συναρπαστικό ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού επιπέδου. Σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ, η ζήτηση για εισιτήρια είναι ήδη αυξημένη, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μόλις ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης. Καθώς η ΕΠΟ έχει δεσμευτεί για μια διαφανή και εύρυθμη διαδικασία, αναμένεται να δοθεί προτεραιότητα στους φιλάθλους που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για προηγούμενους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας.

Οι λεπτομέρειες για την πώληση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν επίσημα μέσω των καναλιών επικοινωνίας της ΕΠΟ, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image