ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ στα πρόθυρα μεγάλης μεταγραφής με τον Αντονί Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ στα πρόθυρα μεγάλης μεταγραφής με τον Αντονί Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη κίνηση του καλοκαιριού, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ενός ποδοσφαιριστή που για εννέα χρόνια αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη υπογραφή του παίκτη, η οποία αναμένεται να καταφτάσει άμεσα στα γραφεία της ομάδας, σύμφωνα με την ανάρτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, που είναι υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ, είναι το πρόσωπο που διαχειρίζεται τη μεταγραφή του Μαρσιάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια ανάρτηση είχε κάνει και τον Ιούλιο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ερικ Λαμέλα, όταν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του πρώην παίκτη της Τότεναμ με τη φανέλα της Αργεντινής, δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ και ο Μαρσιάλ έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία. Από το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή ανταλλαγή εγγράφων, ενώ όλα τα ζητήματα, όπως τα μπόνους και οι αμοιβές των ατζέντηδων, έχουν τακτοποιηθεί. Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image