ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθυστερήσεις στο φιλικό Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα λόγω καταιγίδας

Καθυστερήσεις στο φιλικό Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα λόγω καταιγίδας

Η έναρξη του φιλικού αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα στο Ορλάντο καθυστέρησε λόγω ισχυρής καταιγίδας. Οι κακές καιρικές συνθήκες δημιούργησαν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Η καταιγίδα στο Ορλάντο

Ισχυρές βροχοπτώσεις και κεραυνοί ανάγκασαν τους διοργανωτές να αναβάλουν την έναρξη του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Αυτή η καθυστέρηση προκάλεσε απογοήτευση στους φιλάθλους που ανυπομονούσαν να δουν την αναμέτρηση.

Αντίδραση των ομάδων

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Πεπ Γκουαρδιόλα και Τσάβι Ερνάντες, αναγνώρισαν τη σημασία της ασφάλειας και υποστήριξαν την απόφαση της αναβολής. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπαρτσελόνα συνέχισαν τις προετοιμασίες τους εντός του γηπέδου, περιμένοντας την βελτίωση του καιρού.

Επιπτώσεις στους φιλάθλους

Οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στον αγώνα αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες λόγω της καθυστέρησης. Παρόλα αυτά, παραμένουν αισιόδοξοι για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

  • Αναβολή για λόγους ασφαλείας
  • Στήριξη από προπονητές
  • Απογοήτευση φιλάθλων

Αναμένεται νεότερη ενημέρωση από τις αρχές για την ακριβή ώρα έναρξης του παιχνιδιού, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image