ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη της Tottenham στην Κορέα με δύο γκολ του Son Heung-min

Νίκη της Tottenham στην Κορέα με δύο γκολ του Son Heung-min

Η Tottenham πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη με 4-3 επί της Team K League σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα. Ο Son Heung-min ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, σημειώνοντας δύο γκολ και προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους Κορεάτες φιλάθλους.

Αγώνας με ανατροπές

Η Team K League άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι, αλλά οι Spurs αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Son Heung-min ήταν αποφασισμένος να δώσει το καλύτερό του εαυτό μπροστά στους συμπατριώτες του και πέτυχε το πρώτο του γκολ λίγο πριν το ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο και η νίκη της Tottenham

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Tottenham πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Son Heung-min βρήκε ξανά δίχτυα, δείχνοντας την κλάση του και την ικανότητά του να σκοράρει σε κρίσιμες στιγμές. Η Team K League προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι Spurs διατήρησαν την υπεροχή τους και εξασφάλισαν τη νίκη με τελικό σκορ 4-3. Δεν ήταν μόνο η επίδοση του Son Heung-min που έκανε τη διαφορά, αλλά και η συνολική απόδοση της ομάδας του Antonio Conte που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι φίλαθλοι της Tottenham και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου στην Κορέα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα γεμάτο δράση και εκπλήξεις, με τον Son Heung-min να προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image