ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόρσεϊ: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα"

Ντόρσεϊ: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα"

 Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στο νικητήριο τρίποντο που πέτυχε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στους πειραιώτες.

"Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είναι αντίπαλος. Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές. Μου αρέσει να παίρνω αυτά τα σουτ και ευτυχώς η μπάλα μπήκε μέσα. Εδώ έζησα την πρώτη ελληνική εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19. Έχω πολύ καλές μνήμες από εδώ, αγαπώ την Κρήτη, το νησί, τους ανθρώπους, τους φιλάθλους που βρίσκονται εδώ και εκείνους που ήρθαν για εμάς. Μού δίνουν χαρά κάθε φορά που έρχομαι εδώ".

Για ττην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό "Δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά κάποια πράγματα γίνονται και παίρνουν τον δρόμο τους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και που τα πάντα λειτούργησαν έτσι ώστε να επιστρέψω. Ήρθα για κάποιον λόγο. Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Πρέπει να βρούμε την χημεία μας και έχουμε τον χρόνο ώστε να τα καταφέρουμε μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς".

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image