ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντομίνγκες χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντομίνγκες χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Ντομίνγκες εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας τη σημασία της νίκης για την ψυχολογία και την ενότητα της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλα επίπεδα μαχητικότητας και συγκέντρωσης καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ο Ντομίνγκες επεσήμανε επίσης πως η ομάδα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά της για να βελτιωθεί και να πετύχει τους στόχους της. Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στην στήριξη των οπαδών, λέγοντας: «Η στήριξη των φιλάθλων μας ήταν ανεκτίμητη και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρά με τις εμφανίσεις μας». 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image