ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύ κοντά σε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

Πολύ κοντά σε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η μετακίνηση θεωρείται «κλειδωμένη» και οι παράμετροι του deal έχουν ήδη αποσαφηνισθεί. Ο Μαρσιάλ, γνωστός για τις επιδόσεις του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως επέλεξε την ΑΕΚ για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Οι συνολικές απολαβές που θα λάβει από την ομάδα της ΑΕΚ υπολογίζονται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση στο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς ο Μαρσιάλ είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Η ΑΕΚ φαίνεται πως επιθυμεί να ενδυναμώσει σημαντικά το ρόστερ της για να διεκδικήσει τίτλους την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το νέο συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού θα περιλαμβάνει και μπόνους απόδοσης, τα οποία σχετίζονται με την επίτευξη ορισμένων αγωνιστικών στόχων. Η μετακίνηση αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, όταν θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Μαρσιάλ. Η κίνηση αυτή αναμφίβολα ανεβάζει τις προσδοκίες των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την ένταξη του Αντονί Μαρσιάλ στην ομάδα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image