ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ και για την προσέλευση στο Πανθεσσαλικό

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ και για την προσέλευση στο Πανθεσσαλικό

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε τη λειτουργία εκδοτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα. Ωστόσο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα από αυτό το εκδοτήριο. Η εξέλιξη αυτή έφερε αναστάτωση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που σχεδίαζαν να βρεθούν στο Βόλο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ο λόγος της απόφασης αυτής δεν έχει διευκρινιστεί από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσει την προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο στάδιο. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, οι αγορές εισιτηρίων θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά από το εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ζητείται από τους φιλάθλους να προγραμματίσουν την αγορά τους έγκαιρα ώστε να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα κατά την προσέλευσή τους. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ προτρέπει τους οπαδούς των δύο ομάδων να επιδείξουν αθλητικό πνεύμα και να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image