ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλόνσο για το ματς της Τούμπας: "Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει"

Αλόνσο για το ματς της Τούμπας: "Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει"

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε ο Ντιέγκο Αλόνσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Καταρχάς θα σας πω ότι το πρωτάθλημα σχεδόν τώρα αρχίζει. Εννοείται θα θέλαμε να είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι απόψε κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι στον τελευταίο πρωταθλητή και στην προηγούμενη περίοδο, από τους 4 αγώνες που διεξήχθησαν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ η ομάδα πήρε έναν βαθμό. Θα πω ότι σήμερα η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά, συγκριτικά με την μέχρι τώρα εικόνα που παρουσίαζε στο Πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι προϊόντων των εβδομάδων, η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ώστε να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Καταρχάς δουλέψαμε το πνευματικό κομμάτι, συζητώντας πολύ με κάθε έναν από τους παίκτες σε προσωπικό επίπεδο, προβάλλοντας και βίντεο. Την δεύτερη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ περισσότερο πάνω στην τακτική, ώστε να γίνουμε πιο στιβαρή ομάδα. Όσο περνούσε ο αγώνας, είδατε και σήμερα ότι η ομάδα πρωταγωνιστούσε και πραγματικά έδειξε έναν εαυτό πολύ πιο επιθετικό. Κατά την άποψή μου, οι δύο τερματοφύλακες ήταν τα μεγάλα πρόσωπα της αποψινής αναμέτρησης. Ο Ντραγκόφσκι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο δεύτερο. Αυτό δείχνει ότι προϊόντος του παιχνιδιού, ήμασταν καλύτεροι και ανεβήκαμε, παίξαμε καλύτερα».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image