Σκέψεις νυκτός…. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Σκέψεις νυκτός…. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Απευθύνομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στην ζωή μας και κάποια στιγμή θέλουν να πάρουν έναν άλλον δρόμο που είναι διαφορετικός από τον δικό μας.

Μπορεί να είναι ένας φίλος μία φίλη κάποιος από την οικογένεια μας ή ακόμα μία ή ένας πρώην.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ – Εάν θέλουν να φύγουν αφήστε τους να φύγουν μην τους κρατάτε θα πρέπει να έχετε κατανόηση σε αυτό που αυτοί θέλουν και όχι στο τι εσείς θέλετε.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στην ζωή μας μόνο για ένα χρονικό όριο και πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πάρουν έναν άλλον δρόμο διαφορετικό από τον δικό μας και είναι ωραίο αυτό, αφού το θέλουν. Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και όχι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από εμάς.
Μη θυμώνετε μαζί τους  αφήστε τους να φύγουν και να ευχαριστείται για τον χρόνο που ήσασταν μαζί, να ευχαριστείται για το μάθημα που πήρατε από αυτούς, για την χαρά και τον πόνο που πήρατε. Μην προσπαθείτε να τους κρατήσετε, δεν μπορείτε να τους αναγκάσετε να είναι ευτυχισμένοι μαζί σας.

Εάν το θέλουν θα είναι μαζί σας να σας προσέχουν ή να σας αγαπάνε. Ποτέ μην προσπαθήσετε να τους κρατήσετε με το ζόρι. Μην νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, γύρω σας είναι αυτοί που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι. Μην βλέπετε προς τα έξω αλλά προς τα μέσα εκεί βρίσκετε η πραγματική ευτυχία. ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Οι άνθρωποι αλλάζουν γίνονται νευρικοί ή καμιά φορά ζηλιάρηδες ή καμιά φορά δεν τους αρέσει να σας βλέπουν να έχετε επιτυχία και αποφασίζουν να φύγουν από την ζωή σας. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!
Ξέρω ότι η αλλαγή πολλές φορές πονάει αλλά πιστέψτε με δεν πονάει τόσο εάν μέναμε με κάποιον με τον οποίο δεν αξίζει να ήμαστε μαζί του.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.