Σκέψεις νυκτός…. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σκέψεις νυκτός…. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Είχες ποτέ την αίσθηση ότι είσαι κάπου χαμένος και δεν ξέρεις τι να κάνεις στην ζωή σου;
Να νιώθεις μπερδεμένος εάν έκανες το σωστό ή όχι;
Γιατί, ίσως μόλις χώρισες από τον σύντροφο σου, μόλις έχασες την δουλειά σου που εργαζόσουν τα τελευταία 20 χρόνια, μόλις τελείωσες από τον στρατό και πρέπει να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ως πoλίτης ή πόσα άλλα μόλις … ακόμα.

Πως λοιπόν θα συνεχίσεις από εδώ και πέρα την ζωή σου που άλλαξε;
Αυτό συμβαίνει σε όλους μας αρκετές φορές στην ζωή μας.

Σήμερα θα ήθελα να σας πω ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα και μπερδεμένοι γι’ αυτό.
Είναι εντελώς φυσιολογικό κάποιος να έχει τέτοια συναισθήματα.

Η ζωή γενικά είναι σαν μια ομίχλη, γιατί πολλά πράγματα τα βλέπουμε θολά. Καμιά φορά δεν βλέπουμε τι μπορεί να γίνει και είμαστε μπερδεμένοι. Καμιά φορά πρέπει να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα για να μας εμπιστευτούν οι άλλοι ή καμιά φορά πρέπει απλά εμείς να εμπιστευτούμε τους άλλους. Πιστεύω ότι παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε αυτό το βήμα στην ζωή μας ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, γιατί έτσι είναι η ζωή. Να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ομίχλη ανήκει στην ζωή μας. Ξέρω ότι πολλές φορές θέλουμε να ξέρουμε τι θα γίνει έτσι και κάνουμε αυτό το βήμα στην ζωή μας, θέλουμε να δούμε πιο θα είναι το τέλος θέλουμε να έχουμε τα πάντα υπό έλεγχο και τελικά βλέπουμε ότι δεν είναι έτσι όπως τα φανταστήκαμε, δεν το περιμέναμε να καταλήξουμε έτσι. Μα, έτσι δεν είναι η ζωή; Μια ομίχλη που δεν βλέπω καλά και δεν ξέρω πιο θα είναι το τέλος.
Αλλά όπως η ομίχλη φεύγει κάποια στιγμή, έτσι και εμείς μετά από κάποια στιγμή τα βλέπουμε όλα πιο καθαρά ήμαστε πιο ξεκάθαρη, με το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Απλά θα πρέπει μερικές φορές να προχωράμε παρακάτω χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και αργότερα να βλέπεις τον δρόμο που έκανες και να είσαι υπερήφανος για σένα για αυτά που κατάφερες μέχρι τώρα στην ζωή σου. Γιατί κανένας από του άλλους δεν ακολούθησε τον δρόμο που πήρες εσύ με όλες τις δυσκολίες που είχες εσύ, ίσως με τον πόνο που πέρασες εσύ. Για αυτό να είσαι υπερήφανος για σένα για ότι κατάφερες μέχρι τώρα και να είσαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλες μέρες με ομίχλη στην ζωή σου που θα πρέπει να περάσεις από εκεί μέσα και να βγεις πάλι νικητής και περήφανος γιατί αυτό είναι η ζωή γιατί η ομίχλη είναι μέρος της ζωής μας γι’ αυτό να έχεις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σε σένα  και στην ζωή.

Οπότε μην έχεις φόβο όταν υπάρχει ομίχλη στην ζωή σου απλά προχώρα παρακάτω. Ήθελα με αυτό το άρθρο μου να καταλάβετε απλά ότι δεν χρειάζεται να φοβόμαστε όταν είμαστε μπερδεμένοι στην ζωή μας και να έχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς και να προχωράμε υπερήφανοι παρακάτω και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.