Σκέψεις νυκτός … Διάβαζε αυτό το Άρθρο κάθε μέρα.

Ξέρω ότι όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές, ειδικά αυτό το διάστημα.

Όλοι μας έχουμε τους λόγους μας. Ίσως να έχεις αμφιβολίες εάν τα έκανες όλα σωστά αυτόν τον χρόνο.

Ίσως να αμφιβάλλεις για τις δυνάμεις σου. Να σκέφτεσαι, που θα βρεις την δύναμη να συνεχίσεις.

Να μην ξέρεις πως θα προχωρήσεις ή πως πρέπει να χειριστείς μία κατάσταση.
Είναι σίγουρο, ότι τέτοιες στιγμές, αυτό μπορεί να συμβαίνει με όλους μας. Να μην έχουμε την δύναμη να προχωρήσουμε παρακάτω.

Η «ΕΡΩΤΗΣΗ» όμως είναι, σε ποιόν δίνεις το φταίξιμο για όλα αυτά;

Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, σε ποιόν δίνεις το φταίξιμο; Το δίνεις στους άλλους;
Είναι αυτοί, που αποφασίζουν για την ζωή σου; Οι άλλοι άνθρωποι, παίρνουν την ευθύνη για ότι σου συμβαίνει;

Να ξέρεις ότι στην ζωή, δεν έχει σημασία τι σου συμβαίνει τώρα, αλλά πως το αντιμετωπίζεις.

Αυτό που θέλω να πω, είναι να πάρεις την ευθύνη επάνω σου.  Εσύ θα είσαι αυτός που θα αποφασίσει για την ζωή σου. Εσύ έχεις το κλειδί για την ευτυχία σου, και για τη ζωή σου. Μόνο ΕΣΥ.

Εσύ αποφασίζεις ποιον δρόμο θα πάρεις. Έχεις την ευθύνη για αυτά που σκέφτεσαι και για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα σου. Οπότε σταμάτα να ρίχνεις την ευθύνη στους άλλους και στην ίδια την ζωή. Γιατί, όταν δίνεις στους άλλους την ευθύνη για την ζωή σου, τους δίνεις αυτόματα και την εξουσία για την ζωή σου. Γίνεσαι αυτόματα το θήραμα.

Άκου την καρδιά σου τι λέει. Η καρδιά σου ξέρει ποιο είναι το καλό σου. Μην έχεις φόβο να κάνεις λάθη. Να έχεις το θάρρος να κάνεις λάθος. Το μοναδικό λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τον δρόμο των άλλων ανθρώπων. Κάθε λάθος που κάνεις, σε πάει ένα βήμα ποιο κοντά στην δική σου ευτυχία. Σκέψου απλά, όλα αυτά που σου συμβαίνουν τώρα, θα παίζουν κάποιον ρόλο στην ζωή σου, μετά από 10 ή 20 χρόνια;    

Οπότε ο σωστός δρόμος είναι μόνο αυτός που ορίζει η καρδιά σου.

Τώρα, όλοι ζούμε μία αλλαγή στις ζωές μας με τον κορονοϊό . Μαθαίνουμε. Πήγαινε όπως σε πάει ο άνεμος. Εκεί που νιώθεις ασφάλεια. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να βάλεις τα πανιά σου σωστά στον άνεμο. Όταν ο άνεμος είναι κόντρα σε σένα πρέπει απλά να τοποθετήσεις τα πανιά σου διαφορετικά. Θα πρέπει να πάρεις άλλον δρόμο. Ένα καράβι είναι πάντα πιο ασφαλές όταν είναι στο λιμάνι. Άλλα δεν φτιάχτηκε για αυτόν τον σκοπό. Έτσι και εσύ, πρέπει να αφήσεις το λιμάνι σου και να πας το δικό σου δρομολόγιο. Δεν φτιάχτηκες για να ζήσεις απλά μια ζωή, η οποία είναι μόνο "όλα καλά". Για αυτό, πες ΝΑΙ στο νέο δρομολόγιο. Πες ΝΑΙ στην νέα ζωή. Πάρε ένα μολύβι και γράψε το νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Ένα κεφάλαιο που θα σου αρέσει. Αυτό που πραγματικά θέλεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.