Τροφική δηλητηρίαση στο Καρπενήσι: 30 φοιτητές στο νοσοκομείο

Τροφική δηλητηρίαση στο Καρπενήσι: 30 φοιτητές στο νοσοκομείο

Τριάντα φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου εισήχθησαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου μετά από περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης. Το περιστατικό σημειώθηκε σε επίσκεψή τους στην περιοχή, όπου συμμετείχαν σε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Οι φοιτητές παρουσίασαν συμπτώματα έντονης δυσφορίας, εμετού και διάρροιας, γεγονός που οδήγησε στην άμεση μεταφορά τους σε ιατρική μονάδα. Οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς του νοσοκομείου Καρπενησίου κινητοποιήθηκαν άμεσα ώστε να παρασχεθεί η κατάλληλη φροντίδα στους πάσχοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας των φοιτητών κρίνεται σταθερή, χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ωστόσο, αρκετοί από αυτούς παραμένουν υπό παρακολούθηση για τυχόν επιπλοκές. Αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν σχετικά με την υπόθεση. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία της δηλητηρίασης, εστιάζοντας στην προμήθεια και την κατανάλωση τροφίμων από τους φοιτητές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image