Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Σύλληψη γυναίκας για τη δολοφονία 84χρονης

Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Σύλληψη γυναίκας για τη δολοφονία 84χρονης

Στα Καμένα Βούρλα επικρατεί αναστάτωση μετά τη σύλληψη μιας αλλοδαπής γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία 84χρονης. Η γυναίκα είχε στενές σχέσεις με το θύμα και συχνά επισκεπτόταν το σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποτιθέμενη οικειότητα μεταξύ των δύο γυναικών γρήγορα μετουσιώθηκε σε υποψίες για πιθανή οικονομική εκμετάλλευση. Οι αρχές, μετά από ενδελεχή έρευνα και συλλογή στοιχείων, προχώρησαν σε σύλληψη της γυναίκας την Τρίτη το βράδυ.

Η 84χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από γείτονες που ανησύχησαν καθώς δεν την είχαν δει για αρκετές ημέρες. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πνιγμό, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η φίλη του θύματος, που φέρεται ότι είχε μπει στο σπίτι πολλές φορές, αποτέλεσε το επίκεντρο των ερευνών όταν οι Αρχές παρατήρησαν ότι καμία είσοδος στο σπίτι δεν έφερε σημάδια παραβίασης. Η σύλληψη έγινε αφού συλλέχθηκαν αρκετές καταθέσεις από γείτονες και φιλικό κύκλο του θύματος που επιβεβαίωσαν τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας στο σπίτι. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image