Πούλμαν μετέφερε ναρκωτικά και λαθραία ποτά στις Σέρρες

Πούλμαν μετέφερε ναρκωτικά και λαθραία ποτά στις Σέρρες

Σημαντική επιτυχία για τις αστυνομικές αρχές καταγράφηκε χθες στον Προμαχώνα, όπου ένα πούλμαν, το οποίο μετέφερε επιβάτες στις Σέρρες, εντοπίστηκε να έχει φορτίο 30 κιλών ναρκωτικά και μεγάλες ποσότητες λαθραίων ποτών. Η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο στο όχημα αξιοποιώντας τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών Roxy, ο οποίος ξετρύπωσε τα ναρκωτικά που βρίσκονταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του πούλμαν. Οι δύο οδηγοί του πούλμαν συνελήφθησαν αμέσως και μεταφέρθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Σερρών για περαιτέρω ανακρίσεις.

Οι αρχές εντόπισαν 30 κιλά μεθαμφεταμίνης και αρκετές δεκάδες μπουκάλια αλκοολούχων ποτών χωρίς τα νόμιμα παραστατικά εισαγωγής. Οι συλληφθέντες, που δεν κατονομάζονται, φέρονται να είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων προϊόντων. Το περιστατικό έρχεται να υπογραμμίσει τον κρίσιμο ρόλο των σκύλων ανίχνευσης στη μάχη κατά της διακίνησης ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου. Ο Roxy, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έχει συνεισφέρει επανειλημμένα σε παρόμοιες επιχειρήσεις, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των ελέγχων στα σύνορα της χώρας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image