Τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Ξύρισαν μαθητή με φαλτσέτα σε σχολείο της Ερμιόνης

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Ξύρισαν μαθητή με φαλτσέτα σε σχολείο της Ερμιόνης

Σοκάρουν οι δύο περιπτώσεις απειλής με φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη σε βάρος 12χρονου μαθητή. Μια ομάδα μεγαλύτερων παιδιών (17 ετών) προχώρησε σε αυτή την ακραία πράξη βίας, ξυρίζοντας το κεφάλι ενός από τους μαθητές με χρήση φαλτσέτας. Ο πατέρας του δεύτερου μαθητή καταγγέλλει το περιστατικό και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την αγωνία και τον τρόμο που βίωσε το παιδί του. «Ακούμπησαν τη φαλτσέτα κοντά στα χείλη του και τον ξύρισαν», λέει σοκαρισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει πως τέτοιες πράξεις μπορούν να συμβούν μέσα σε χώρο που υποτίθεται είναι ασφαλής για τα παιδιά.

Η διοίκηση του σχολείου και οι αρμόδιες αρχές είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβαν χώρα τα περιστατικά και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη παρόμοιων συμπεριφορών στο μέλλον. Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία της Ερμιόνης, με τους γονείς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image