Νέες προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων μέσω ΑΣΕΠ: 30 θέσεις διαθέσιμες

Νέες προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων μέσω ΑΣΕΠ: 30 θέσεις διαθέσιμες

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε 30 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Αθηναίων, δίνοντας την ευκαιρία σε αποφοίτους ΔΕ και ΥΕ να διεκδικήσουν σταθερή απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το έντυπο ΣΟΧ στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων. Οι νέες προσλήψεις αναμένεται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του δήμου σε διάφορους τομείς, ενισχύοντας σημαντικά τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ειδικότητες που ζητούνται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φύλακες, συντηρητές, διοικητικό προσωπικό και τεχνίτες.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως την καθορισμένη προθεσμία, όπως αναφέρεται στο σχετικό έντυπο ΣΟΧ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ και να υποβάλουν εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image