Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ μετά από το σοβαρό συμβάν στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ μετά από το σοβαρό συμβάν στο Ηρώδειο

Ιδιαίτερα σοβαρή είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείο το βράδυ της Τετάρτης (25.09.204) κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο ιστορικό θέατρο σοκαρίστηκε, καθώς η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Μετά από την άμεση επέμβαση των συνεργατών της αλλά και των ιατρών, η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά ελεγχόμενη. Το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε αναφέρει ότι η ιατρική ομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για τη σταθεροποίηση της υγείας της. Η είδηση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της και στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο. Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συγκινητικές και πληθώρα συναδέλφων της έχουν εκφράσει τη στήριξή τους και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image