Δραπέτης κάλεσε την αστυνομία Λάρισας για να τον συλλάβει

Δραπέτης κάλεσε την αστυνομία Λάρισας για να τον συλλάβει

Στο καφενείο του Αϊδινίου, μόλις 200 μέτρα από τις φυλακές Κασσαβέτειας, σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο συμβάν που προκαλεί εντύπωση. Ένας 60χρονος άνδρας από τη Λάρισα, που είχε χαρακτηριστεί ως δραπέτης από τις αγροτικές φυλακές, προχώρησε σε μία κίνηση που έδειξε μια διαφορετική διάσταση στην ιστορία του. Σε μια απροσδόκητη κίνηση, επικοινώνησε ο ίδιος με την Ελληνική Αστυνομία για να ενημερώσει τις αρχές για την τοποθεσία του και να ζητήσει τη σύλληψή του. Η ιστορία ξετυλίγεται με τον 60χρονο να αναφέρει ότι κατέφυγε στο καφενείο μετά την απόδρασή του από τις φυλακές.

Η απόδρασή του φάνηκε να είναι προσωρινή, καθώς ζήτησε από την αστυνομία να τον συλλάβει, γεγονός που αφήνει πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό. Η σύλληψη του δραπέτη πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία αντίσταση στην παρουσία των αρχών, ενώ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image