Νέα έκρηξη στην Κολωνία: Τρόμος στο κέντρο της πόλης

Νέα έκρηξη στην Κολωνία: Τρόμος στο κέντρο της πόλης

Σήμερα το πρωί, μια νέα έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Κολωνίας, προκαλώντας φόβο και πανικό στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια καφετέρια που άνοιξε πρόσφατα, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας. Οι αρχές έφτασαν γρήγορα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Η αστυνομία και οι πυροσβεστικές δυνάμεις εργάζονται εντατικά για να διαπιστώσουν τα αίτια της έκρηξης, ενώ η κοινότητα παραμένει σε συναγερμό.

Η καφετέρια, που αποτελεί δημοφιλές σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της περιοχής, είχε ανοίξει μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας, ο Martin Schmidt και η Angela Müller, δηλώνουν σοκαρισμένοι από το περιστατικό και εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image