Τυφώνας Χέλεν: 50 εγκλωβισμένοι σε νοσοκομείο στο Τενεσί

Τυφώνας Χέλεν: 50 εγκλωβισμένοι σε νοσοκομείο στο Τενεσί

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι διασώθηκαν την Παρασκευή αφού εγκλωβίστηκαν στην οροφή ενός νοσοκομείου του Τενεσί λόγω πλημμύρας που προκάλεσε ο Τυφώνας Χέλεν. Οι βροχοπτώσεις ήταν τόσο έντονες που τα νερά πλημμύρισαν το κτίριο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν πυροσβεστική, αστυνομία και τοπικές αρχές, οι οποίες κατάφεραν να διασώσουν τους εγκλωβισμένους παρά τις δυσκολίες.

Η κατάσταση των 50 ατόμων ήταν σταθερή, αλλά οι υπηρεσίες υγείας εξέφρασαν την ανησυχία τους λόγω της συνεχόμενης απειλής από τον τυφώνα, που συνεχίζει να πλήττει την περιοχή με ισχυρούς ανέμους και βροχές. Το προσωπικό του νοσοκομείου εργάστηκε αδιάλειπτα για να διατηρήσει την ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων, ενώ η πολιτική προστασία του Τενεσί συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση στενά. Οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια και να αποφύγουν τις επικίνδυνες περιοχές. Ο Τυφώνας Χέλεν έχει ήδη προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές και κατοικίες σε όλο το Τενεσί, καθιστώντας την ανάγκη για βοήθεια από την κυβέρνηση και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις επιτακτική. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image