9 τρόποι για να αυξήσετε τους Followers σας στο Instagram οργανικά

9 τρόποι για να αυξήσετε τους Followers σας στο Instagram οργανικά
Άρθρο από mc-educate
 
Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τους οργανικούς Followers στο Instagram. Όπως είναι προφανές, υπάρχουν επίσης τρόποι που βλάπτουν την ανάπτυξή σας όταν πρόκειται να αποκτήσετε πραγματικούς οπαδούς στην πλατφόρμα του Instagram.
 
Το κόλπο είναι να γνωρίζετε ποιες στρατηγικές μπορούν να βλάψουν τη φήμη της επωνυμίας σας και να τις αποφύγετε.
Αυτό το άρθρο θα καλύψει εννέα αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσετε τους οργανικούς ακόλουθους στο Instagram, ώστε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε στρατηγικές αμέσως.

Πώς να αυξήσετε τους ακολούθους σας στο Instagram οργανικά

Οι διαφημίσεις επί πληρωμή μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους Followers στο Instagram, αλλά είναι ακριβές. Τι γίνεται αν δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό; Μπορείτε ακόμα να αυξήσετε τους ακολούθους σας στο Instagram οργανικά.

Use the Right Hashtags

Αυτή η στρατηγική οργανικής ανάπτυξης του Instagram συχνά παραβλέπεται επειδή οι άνθρωποι έχουν μικτά αποτελέσματα. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη απήχηση χρησιμοποιώντας τα σωστά hashtags για να αποκτήσετε περισσότερους αυθεντικούς ακόλουθους στο Instagram.
 
Το Instagram έχει ξεχωριστή σελίδα για κάθε συγκεκριμένο hashtag. Οι αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτό το hashtag παρατίθενται σε αυτήν τη σελίδα. Εάν μπορείτε να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας σε αυτήν τη σελίδα, θα έχει μεγαλύτερη απήχηση. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη ανάπτυξη.
 

Θυμάμαι:

 
Επιλέγοντας τα σωστά hashtags, όλα εξαρτώνται από τη γνώση του κοινού σας. Όταν γνωρίζετε το κοινό σας (και γνωρίζετε τα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του), έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα των hashtag που θα χρησιμοποιήσουν.
 
Για περισσότερες ιδέες hashtag, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένες πλατφόρμες hashtag για να ελέγξετε τους τύπους hashtag που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας στις αναρτήσεις τους.

 

Δημοσιεύστε την κατάλληλη στιγμή

Η ανάρτηση την κατάλληλη στιγμή στο Instagram είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερους οργανικούς ακόλουθους στην πλατφόρμα. Εάν έχετε περάσει χρόνο στο παιχνίδι του Instagram, το γνωρίζετε ήδη.
 
Όταν δημοσιεύετε μια ανάρτηση όταν το κοινό σας είναι πιθανό να περιηγηθεί στο Instagram, έχετε περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσετε το περιεχόμενό σας. Έχετε επίσης περισσότερες πιθανότητες να λάβετε περισσότερη συμμετοχή.
 
Το κλειδί είναι να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για ανάρτηση. Όταν πρόκειται για δημοσίευση, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε μια προσέγγιση "ένα μέγεθος για όλους". Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο για να μάθετε ποιες ώρες λειτουργούν καλύτερα για εσάς.
 

Κλέψτε τους ακολούθους των ανταγωνιστών σας

Το να κλέβεις τους ακολούθους των ανταγωνιστών σου είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας και να δείτε ποιος ταιριάζει στο κοινό-στόχο σας. Στη συνέχεια, ασχοληθείτε με το περιεχόμενό σας και ακολουθήστε το στο Instagram.
 
Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εμφανίζεστε στις ειδοποιήσεις τους. Μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία.
 
Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αυτοματισμού του Instagram για αυτό. Μπορείτε εύκολα να λάβετε πολλά ονόματα χρήστη που ακολουθούν τους ανταγωνιστές σας και που μπορεί να σχετίζονται με την επωνυμία σας.
 

Χρησιμοποιήστε γεωγραφικές ετικέτες για να προσελκύσετε τοπικούς ακόλουθους

Εάν είστε ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους τοπικούς οπαδούς, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα geotagging του Instagram.
 
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ετικέτα, μπορείτε να προσεγγίσετε και να αλληλεπιδράσετε με τους τοπικούς καταναλωτές πιο αποτελεσματικά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή στη γειτονιά σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
 
Η Milk Makeup, μια μάρκα καλλυντικών με έδρα τη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα για να τονίσει πού βρίσκονται.
Local Followers 1
 

Οργανώστε Stories σε στιγμιότυπα στο προφίλ σας

Οι ιστορίες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε τον αριθμό των οργανικών οπαδών σας στο Instagram. Αφού το Snapchat παρουσίασε αυτήν τη δυνατότητα, το Instagram συνειδητοποίησε ότι αυτή η μορφή περιεχομένου είχε πολλές δυνατότητες.
 
Έτσι, το κυκλοφόρησαν και στην πλατφόρμα τους.

Από την έναρξή του, το Instagram έχει προσθέσει άλλη μια δυνατότητα για τις "Ιστορίες". Μπορείτε να τα οργανώσετε ως "Επιλεγμένα" στο προφίλ σας, ώστε να είναι μόνιμα ορατά στο προφίλ σας.

Είναι επισημασμένα, επομένως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισημάνετε ειδικά συμβάντα ή προϊόντα που θέλετε να ελέγξουν πρώτα οι χρήστες.

Εμπνευστείτε από το προφίλ της Sephora στο Instagram. Έδειξαν όλα τα σημαντικά προϊόντα τους από διαφορετικές κατηγορίες στην ενότητα Προτεινόμενα.

Highlights on Your Profile

Ενθαρρύνετε τους χρήστες να σας ακολουθούν

Αυτό είναι αρκετά προφανές, αλλά πολλές μάρκες απλώς δεν ζητούν από τους χρήστες να τις ακολουθήσουν. Είναι παρόμοιο με το πώς οι αρχάριοι έμποροι αποφεύγουν να ζητούν από τους χρήστες να αγοράσουν τα προϊόντα τους. Πρέπει όμως να είσαι ξεκάθαρος:
 
Αν θέλετε περισσότερους ακόλουθους, πρέπει να ρωτήσετε. Εάν δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο που προσελκύει χρήστες, γιατί να μην προσθέσετε μια ελκυστική παρότρυνση για δράση (CTA);
 
Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των οπαδών σας και ακόμη και στη δημιουργία περισσότερων πωλήσεων.
 

Τάσεις μόχλευσης

Το Instagram έχει να κάνει με τις τάσεις. Εάν μπορείτε να εντοπίσετε μια τάση νωρίς και να δημιουργήσετε περιεχόμενο με επίκεντρο την επωνυμία που σχετίζεται με αυτήν, έχετε την ευκαιρία να βιώσετε εκθετική αύξηση στον αριθμό των ακολούθων σας.
 
Αυτό συμβαίνει όταν το περιεχόμενο γίνεται "viral". Δεν είστε σίγουροι πώς να βρείτε καυτό περιεχόμενο;
 
Η χρήση ενός εργαλείου όπως ο αναλυτής HashtagsForLikes είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε δημοφιλές περιεχόμενο που λειτουργεί καλά.
 
Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να ελέγξετε για το μάρκετινγκ Instagram είναι το BuzzSumo.
 

Εκτελέστε ένα Giveaway

Οι άνθρωποι πάντα ενδιαφέρονται να πάρουν πράγματα δωρεάν, ειδικά αν είναι πολύτιμα. Γι' αυτό τα δώρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αφοσίωση στο Instagram.
 
Τα οφέλη από την εκτέλεση ενός δώρου με τον σωστό τρόπο είναι ότι λαμβάνετε αυτό το «ιογενές» αποτέλεσμα από ετικέτες και κοινοποιήσεις κοινωνικής δικτύωσης.
 
Επιπλέον, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αφοσίωση και την απήχησή σας στο Instagram.
 
Δείτε το Fabletics πώς να κάνετε δώρα για να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Παρέθεσαν ξεκάθαρα όλους τους κανόνες εμπλοκής με τρόπο που μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν περισσότερους οπαδούς.
 
hashtag
 

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο Instagram, φροντίστε να επωφεληθείτε πλήρως από τα εργαλεία μάρκετινγκ του Instagram.
 
Από τα εργαλεία αναφοράς hashtag μέχρι τους προγραμματιστές αναρτήσεων, υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν με τα πάντα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί.
 
Επαγγελματική συμβουλή: Η πλατφόρμα HashtagsForLikes έχει εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία αναφοράς hashtag. Επιπλέον, παρέχουν επίσης μια εις βάθος ανάλυση οποιουδήποτε προφίλ Instagram στον κόσμο.
 

Τελική σκέψη

Οι στρατηγικές που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους στο Instagram οργανικά. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό τους για καλύτερα αποτελέσματα.
 
Να θυμάστε ότι δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους στο Instagram. Πρέπει να έχετε μια σταθερή στρατηγική και να εργάζεστε με συνέπεια για να δείτε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Κάντε υπομονή και συνεχίστε τη σκληρή δουλειά!
 
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την απόκτηση οργανικών οπαδών στο Instagram; Μοιραστείτε τα στην ενότητα σχολίων.
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.