Βραζιλία | Νεκρός δύο ώρες ήταν ο 68χρονος που μετέφερε η ανιψιά του στην τράπεζα - Τον είχε πάει και βόλτα σε εμπορικό κέντρο - Βίντεο

Βραζιλία | Νεκρός δύο ώρες ήταν ο 68χρονος που μετέφερε η ανιψιά του στην τράπεζα - Τον είχε πάει και βόλτα σε εμπορικό κέντρο - Βίντεο

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Βραζιλία, όπου μια 42χρονη γυναίκα, η Έρικα Ντε Σόουζα, προκάλεσε σοκ στους υπαλλήλους τράπεζας όταν προσπάθησε να πάρει δάνειο 3.000 ευρώ χρησιμοποιώντας... τον νεκρό θείο της!

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Ντε Σόουζα μετέφερε τον 68χρονο θείο της στην τράπεζα, παρότι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, περίπου δύο ώρες νωρίτερα. Τα σημάδια στο πίσω μέρος του κεφαλιού του άνδρα μαρτυρούν βίαιη επίθεση, ωστόσο, η ακριβής ώρα θανάτου του παραμένει άγνωστη.

Εκτός από την τραγική πράξη της χρησιμοποίησης ενός νεκρού για δάνειο, σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι η Ντε Σόουζα πριν μεταβεί στην τράπεζα, πήγε βόλτα τον νεκρό θείο της σε εμπορικό κέντρο! Βίντεο από κάμερες ασφαλείας την δείχνει να τον σέρνει με καροτσάκι, αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Η 42χρονη, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι ο θείος της πέθανε στο αμαξίδιο ενώ περίμεναν στην τράπεζα. Ωστόσο, οι αρχές δεν πείστηκαν από την εκδοχή της και διέταξαν έρευνα για τα αίτια θανάτου του άνδρα, καθώς και για πιθανή συνεργία άλλων προσώπων στο έγκλημα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.