Σανγκάη | Η Liu αφήνει 2,8 εκατ. δολάρια στα κατοικίδιά της

Σανγκάη | Η Liu αφήνει 2,8 εκατ. δολάρια στα κατοικίδιά της

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Σανγκάη, η οποία αποκλήρωσε τα τρία παιδιά της από τη διαθήκη της, αποφάσισε να αφήσει την περιουσία της ύψους 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων στα κατοικίδιά της, αφού, όπως λέει, αυτά ήταν η μόνη παρηγοριά της στα γηρατειά.

Η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Liu, είχε κάνει αρχικά μια διαθήκη αφήνοντας τα παιδιά της την περιουσία της, αλλά άλλαξε γνώμη όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχαν καμία επαφή μαζί της. Όπως είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «South China Morning Post», τα παιδιά της δεν την επισκέπτονταν ποτέ, δεν τη φρόντιζαν και σπάνια επικοινωνούσαν μαζί της.

Η Liu ισχυρίζεται ότι τα κατοικίδιά της, δύο γάτες και ένα σκυλί, ήταν οι μόνοι που της έδωσαν αγάπη και υποστήριξη στα τελευταία της χρόνια. «Τα κατοικίδιά μου ήταν πάντα εκεί για μένα», είπε. «Δεν με εγκατέλειψαν ποτέ». Στη νέα της διαθήκη, η Liu επιμένει ότι θέλει όλα τα χρήματα να δοθούν για τη φροντίδα των κατοικίδιων της και τυχόν απογόνων τους. Μια τοπική κτηνιατρική κλινική έχει οριστεί ως διαχειριστής της κληρονομιάς της.

«Η Liu είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει με την περιουσία της», δήλωσε στην εφημερίδα «South China Morning Post» αξιωματούχος του Κέντρου Καταγραφής Διαθηκών στο Πεκίνο. «Ωστόσο, θα της συνιστούσαμε να ορίσει ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται, για να επιβλέπει την κτηνιατρική κλινική, ώστε να διασφαλίσει ότι τα κατοικίδια ζώα θα έχουν την κατάλληλη φροντίδα».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.