Έφυγε από τη ζωή ο αθλητής και ηθοποιός Ο. Τζ. Σίμπσον

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητής και ηθοποιός Ο. Τζ. Σίμπσον

Σε ηλικία 76 ετών, ο  αθλητής και ηθοποιός Ο. Τζ. Σίμπσον άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, ο Σίμπσον έφυγε γαλήνια, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα, στο σπίτι του στο Λας Βέγκας. "Στις 10 Απριλίου, ο πατέρας μας, Orenthal James Simpson, υπέκυψε στη μάχη του με τον καρκίνο", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. "Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους για ιδιωτικότητα και ηρεμία."

Η καριέρα του Σίμπσον σημαδεύτηκε από σκαμπανεβάσματα. Ξεκίνησε ως αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας δόξα και τίτλους με τους Μπάφαλο Μπιλς. Αργότερα, στράφηκε στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, η φήμη του δέχτηκε σοβαρό πλήγμα το 1994, όταν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ron Goldman.

Παρόλο που αθωώθηκε ύστερα από μια δίκη που κράτησε 11 μήνες και τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου, η σκιά της υπόθεσης σκίασε για πάντα την καριέρα του. Στα τελευταία χρόνια, ο Σίμπσον αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με τον καρκίνο του προστάτη να επηρεάζει δραματικά την ποιότητα ζωής του.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.