Φρίκη στο Κολοράντο | 21χρονος αποκεφάλισε άστεγο και έκρυψε τα μέλη του στην ντουλάπα - Βίντεο

Σοκαριστικές λεπτομέρειες ήρθανστο φως για την άγρια δολοφονία ενός αστέγου άνδρα στο Κολοράντο, με θύτη έναν 21χρονο σήμερα νεαρό. Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα, ο Μπράιαν Κόχι τζούνιορ, όχι μόνο σκότωσε τον 69χρονο Γουόρεν Μπαρνς στις 27 Φεβρουαρίου 2021, αλλά ακολούθως διαμέλισε το πτώμα του.

Ο Κόχι, τότε 19 ετών, φέρεται να κουβάλησε μέλη του άτυχου άνδρα στο σπίτι του, τα οποία έκρυψε στην ντουλάπα. Το υπόλοιπο σώμα το τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, με σκοπό να το ρίξει στον ποταμό Κολοράντο. Η φρικιαστική πράξη του νεαρού ήρθε στο φως όταν η μητέρα του, άνοιξε την ντουλάπα και αντίκρισε το κεφάλι και τα κομμένα χέρια του Μπαρνς. Σοκαρισμένη, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η καταγεγραμμένη συνομιλία της μητέρας με τις αρχές παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Parents Discover Teen Son's Horrifying Secret» («Γονείς ανακαλύπτουν το τρομακτικό μυστικό του γιου τους») του EXPLORE WITH US στο YouTube. Η μαρτυρία της μητέρας οδήγησε στην σύλληψη του Κόχι.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.