Φάκελος του Τζακ του Αντεροβγάλτη έρχεται στο φως μετά από 136 χρόνια -Το πρόσωπο του μέσω AI

Φάκελος του Τζακ του Αντεροβγάλτη έρχεται στο φως μετά από 136 χρόνια -Το πρόσωπο του μέσω AI

Συγκλονιστική ανακάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά γύρω από την θρυλική υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη. 136 χρόνια μετά τα φρικτά εγκλήματα στο Λονδίνο, άγνωστος μέχρι τώρα αστυνομικός φάκελος με στοιχεία για τον διαβόητο δολοφόνο βρέθηκε θαμμένος σε οικογενειακά κειμήλια. Ο φάκελος, δημιουργημένος από τον επιθεωρητή Τζόσεφ Χένρι Χέλσον, ο οποίος είχε αναλάβει την έρευνα για την πρώτη δολοφονία, φέρνει στο φως άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες. Περιλαμβάνει:

  • Μοναδικό αντίγραφο καρτ-ποστάλ: Η αυθεντική κάρτα, που φέρεται να έχει στείλει ο ίδιος ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης χλευάζοντας τις έρευνες, έχει χαθεί. Το αντίγραφο στον φάκελο αποτελεί μοναδικό τεκμήριο.
  • Χειρόγραφο σημείωμα: Το σημείωμα με την υπογραφή "Τζακ ο Αντεροβγάλτης" αποτελεί την πρώτη χρήση του θρυλικού ονόματος. Το αυθεντικό φυλάσσεται στα βρετανικά Εθνικά Αρχεία, με ελάχιστα αντίγραφα να υπάρχουν.
  • Φωτογραφίες: Δύο φωτογραφίες του πρώτου υπόπτου, Μάικλ Όστρογκ, και μία της άτυχης Μαίρη Αν Νίκολς στο νεκροτομείο.

Η ανακάλυψη έχει πυροδοτήσει το ενδιαφέρον συλλεκτών, με τον φάκελο να βγαίνει σε δημοπρασία στις 22 Μαρτίου στο Έξετερ, με εκτιμώμενη τιμή πώλησης τις 10.000 λίρες.

Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται να δώσει μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει εγκληματολόγους και ιστορικούς για πάνω από έναν αιώνα: Πώς έμοιαζε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης; Σύμφωνα με την New York Post, ερευνητές χρησιμοποίησαν τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν πορτρέτα του διαβόητου δολοφόνου ιερόδουλων. Το αποτέλεσμα; Ένας άνδρας με "ιδιαίτερα σκοτεινή και άγρια ενέργεια", όπως αναφέρει η εφημερίδα.

ΤΖΑΚ

TZAK

Εικόνα

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.