Ισραηλινός ΥΠΕΞ για Ερντογάν | «Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό»

Ισραηλινός ΥΠΕΞ για Ερντογάν | «Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό»

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις αποφάσεις του Τούρκου προέδρου να αναφέρει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Αλλάχ, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Τελ Αβίβ να ανταποκρίνεται με αντίποινα. Με μια ανάρτησή του, ο Κατς ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολές στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να καλέσει τον τούρκο αναπληρωτή πρέσβη για σοβαρή επίπληξη, μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου και τις απειλές του να στείλει τον πρωθυπουργό Νετανιάχου στον Αλλάχ.

Ο ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών, μέσω του μηνύματός του, εξαπολύει μια οξεία επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ισραήλ Κατς:

«Έδωσα οδηγίες σε αξιωματούχους του Ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών να καλέσουν τον Τούρκο αναπληρωτή πρέσβη στο Ισραήλ για μια σοβαρή επίπληξη, μετά από (την επίθεση) του Ερντογάν κατά του κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου και τις απειλές του να στείλει τον πρωθυπουργό Νετανιάχου στον Αλλάχ και να μεταφέρει ένα σαφές μήνυμα στον Ερντογάν:

Εσύ που υποστηρίζεις το κάψιμο μωρών, δολοφόνους, βιαστές και τον ακρωτηριασμό πτωμάτων από εγκληματίες της Χαμάς, είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό.

Δεν υπάρχει Θεός που θα ακούσει όσους υποστηρίζουν τις θηριωδίες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν οι βάρβαροι φίλοι σας της Χαμάς.

Σιωπή και ντροπή σας!»

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.