Νέα στοιχεία για δισεκατομμυριούχο που είχε κηρυχθεί νεκρός πριν χρόνια - Ζωντανός στη Μόσχα με την ερωμένη του

Νέα στοιχεία για δισεκατομμυριούχο που είχε κηρυχθεί νεκρός πριν χρόνια -  Ζωντανός στη Μόσχα με την ερωμένη του

Σε μια απίστευτη τροπή, νέα στοιχεία φέρνουν στο φως την πιθανότητα ο δισεκατομμυριούχος Καρλ Έριβαν Χάουμπ, ο οποίος θεωρείτο νεκρός εδώ και χρόνια, να ζει στην πραγματικότητα κρυμμένος στη Μόσχα μαζί με μια νεαρή γυναίκα. Ο Χάουμπ, ιδιοκτήτης και CEO του ομίλου Tengelmann, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 7 Απριλίου του 2018, ενώ βρισκόταν στις Άλπεις για σκι. Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του τότε 58χρονου επιχειρηματία απέβησαν άκαρπες και οδήγησαν στην επίσημη ανακήρυξή του ως νεκρού από δικαστήριο στη Γερμανία το 2021.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέτουν σε αμφισβήτηση την τύχη του Χάουμπ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, δημοσιογράφοι του καναλιού RTL, που ερευνούσαν την εξαφάνιση, υπέβαλαν καταγγελία στις γερμανικές αρχές, ισχυριζόμενοι ότι ο αδελφός του Χάουμπ, Κρίστιαν, κατέθεσε ψευδώς στο δικαστήριο το 2021. Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Λιβ Βον Μπότιχερ υποστηρίζει ότι υπάρχουν φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν τον Χάουμπ στη Μόσχα το 2021, την ίδια χρονιά που κηρύχθηκε νεκρός. Οι φωτογραφίες, που φέρεται να ελήφθησαν από ισραηλινο-αμερικανική εταιρεία έρευνας, έδειξαν ομοιότητα περίπου 90% με τον Χάουμπ.

Ενώ η γνησιότητα των φωτογραφιών και η τύχη του Χάουμπ παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, τα νέα στοιχεία πυροδοτούν σειρά ερωτημάτων και ανοίγουν ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης του δισεκατομμυριούχου.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.