Γυναίκα έχασε τη ζωή της από δηλητηρίαση με μανιτάρια σε εστιατόριο - Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της

Γυναίκα έχασε τη ζωή της από δηλητηρίαση με μανιτάρια σε εστιατόριο - Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της

Μια 64χρονη γυναίκα από τη Μοντάνα άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από μαρτυρικό θάνατο, ο οποίος οφείλεται στην κατανάλωση δηλητηριασμένων μανιταριών σε εστιατόριο σούσι. Η Ντόνα Βεντούρα αρρώστησε σοβαρά από τροφική δηλητηρίαση μόλις μια ώρα μετά το γεύμα της στο Dave's Sushi, σύμφωνα με το KBZK. Το μοιραίο πιάτο περιλάμβανε ρολό σολομού με μανιτάρια Morel, τα οποία προέρχονταν από την Κίνα.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Βεντούρα έδινε μάχη για τη ζωή της στην εντατική, καθώς οι τοξίνες από τα μανιτάρια κατέστρεφαν σταδιακά το συκώτι και τα νεφρά της. Πριν την άφιξη του θανάτου της στις 29 Απριλίου, η ασθένεια είχε προσβάλει τόσο σοβαρά το λαιμό της που η ομιλία της είχε αδυνατήσει. Η επικοινωνία της γινόταν πλέον μόνο γραπτώς, με τη χρήση κόκκινου μαρκαδόρου. Σύμφωνα με τον σύζυγό της, Τζον Βεντούρα, τα τελευταία λόγια της άτυχης γυναίκας ήταν: "Δεν είμαι σίγουρη ότι αντέχω άλλο. Πώς θα τα καταφέρουμε; Δεν αντέχω τον πόνο".

Τα τελευταία της μηνύματα, γραμμένα με τρεμάμενο χέρι, απευθύνονταν στον σύζυγο και τον γιο της. Έγραψε: "Σ' αγαπώ" στον άντρα της και στον γιο μας "Σ' αγαπώ, κύριε Γ'", θυμήθηκε ο Τζον Βεντούρα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.