WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Αθήνα

27.33°C

Δανία | Η αστυνομία έψαχνε ένα κλεμμένο ποδήλατο και έπεσε πάνω σε κλεμμένα έργα τέχνης

Δανία | Η αστυνομία έψαχνε ένα κλεμμένο ποδήλατο και έπεσε πάνω σε κλεμμένα έργα τέχνης

Στη Δανία, η έρευνα για την καταγγελθείσα κλοπή ενός ποδηλάτου οδήγησε στον εντοπισμό κλεμμένων έργων τέχνης που είχαν κλαπεί από μια γκαλερί στα τέλη Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Στην Κοπεγχάγη, όπου περισσότερα από 17,000 ποδήλατα κλάπηκαν το 2023, η κλοπή ποδηλάτου αποτελεί το κύριο πρόβλημα για τους κατοίκους, σύμφωνα με έρευνα της τοπικής αρχής. Ορισμένοι ποδηλάτες εγκαθιστούν GPS για να εντοπίζουν τα ποδήλατά τους ακόμα και μετά από κλοπή.

Η αστυνομία ακολούθησε το σύστημα εντοπισμού ενός κλεμμένου ποδηλάτου σε μια διεύθυνση στα νότια προάστια της Κοπεγχάγης, όπου και διεξήγαγε έρευνα.

«Ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένα κλεμμένο ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην εν λόγω διεύθυνση», ανέφερε η αστυνομία σε ένα δελτίο Τύπου.

«Ένδεκα τρίτροχα ποδήλατα και ηλεκτρικά ποδήλατα, που τα είχαν κλέψει, κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε ένας αριθμός έργων τέχνης, που είχαν κλαπεί από μια γκαλερί της Κοπεγχάγης την 31η Μαρτίου», διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 40 ετών, συνελήφθησαν επί τόπου και θεωρούνται ύποπτοι για διακεκριμένη κλοπή. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει το πώς κατέληξαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα έργα τέχνης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.