Ομπάμα και Κλίντον προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ομπάμα και Κλίντον προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πρώην πρόεδροι Μπάρακ Ομπάμα και Μπίλ Κλίντον  ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρώσουν κεφάλαια για την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν. 

Αναμένεται ότι η εκδήλωση θα συγκεντρώσει ένα ιστορικό ποσό που υπερβαίνει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 250 έως και 500.000 δολάρια. Πάνω από 5.000 άνθρωποι αναμένεται να παρευρεθούν στην εκδήλωση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς τη συζήτηση μέσω διαδικτύου με κόστος 25 δολάρια. Ο παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης, Stephen Colbert, θα διευθύνει.

Σημαντικοί καλλιτέχνες όπως η Lizzo και η Queen Latifah θα εμφανιστούν ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τους τρεις προέδρους των ΗΠΑ καταβάλλοντας τουλάχιστον 100.000 δολάρια. Εν τω μεταξύ, ο Joe Biden έχει συγκεντρώσει σημαντικά περισσότερα κεφάλαια για την προεκλογική του εκστρατεία σε σύγκριση με τον Donald Trump. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί μέρος των δωρεών από τους υποστηρικτές του για νομικά έξοδα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε τέσσερις υποθέσεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.