Άραβας οδηγός εκτοξεύτηκε από το όχημά του σε ατύχημα στην παραλία - Βίντεο

Σε ένα ατύχημα που μοιάζει με σκηνή από ταινία δράσης, ένας 34χρονος οδηγός στο Κουβέιτ βίωσε μια άκρως επικίνδυνη περιπέτεια, ευτυχώς χωρίς σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο οδηγός, σε μια ερημική παραλία, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Toyota FJ Cruiser σε αμμώδες έδαφος, καταγράφοντας το κατόρθωμά του με κάμερα.

Ξεκινώντας αργά, άρχισε να αυξάνει την ταχύτητα και να πραγματοποιεί στροφές, θέλοντας να τεστάρει την πρόσφυση και την ευστάθεια του οχήματος. Ωστόσο, η άμμος, η κλίση του εδάφους και η διαφορά υγρασίας δημιούργησαν ασταθές περιβάλλον. Ξαφνικά, το FJ Cruiser άρχισε να αναποδογυρίζει, εκτοξεύοντας τον οδηγό από το παράθυρο. Παρ' ό,τι η πτώση ήταν σοκαριστική, ο οδηγός είχε την τύχη να προσγειωθεί σε νερό, αποφεύγοντας σοβαρούς τραυματισμούς. Η εκτίναξη οφείλεται πιθανότατα στην μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Παρόλο που απομακρύνθηκε από το όχημα κουτσαίνοντας, ο οδηγός φαίνεται να γλίτωσε σοβαρά τραύματα. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν το FJ Cruiser με εκτεταμένες ζημιές.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.