Ο καιρός σήμερα | Αίθριος με πιθανές νεφώσεις και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα | Αίθριος με πιθανές νεφώσεις και καταιγίδες

Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος σήμερα, Τρίτη 30/04, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, με πιθανές νεφώσεις και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το νότιο τμήμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Σε περιοχές όπως η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις, με πιθανές τοπικές βροχές.

Αναλυτικά:

  • Νότια Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το νότιο τμήμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.
  • Ανατολική Ελλάδα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιθανές μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται στη Θράκη, ενώ τοπικές βροχές μπορεί να εκδηλωθούν στην Εύβοια, τη βόρεια Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες.
  • Δυτική και Κεντρική Μακεδονία: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.
  • Αιγαίο: Αίθριος καιρός στα νότια, ενώ βορειοανατολικοί άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 έως 8 μποφόρ θα φέρουν νεφώσεις και πιθανότητα για βροχές στα βόρεια.
  • Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, με μέγιστες τιμές 28°C στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, 24-26°C στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και τη νότια Κρήτη και 22-23°C στα νησιά του Αιγαίου.
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.