Ο καιρός σήμερα | Άνοδος θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι

Ο καιρός σήμερα | Άνοδος θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι

Καλός καιρός αναμένεται σήμερα, Τρίτη, με άνοδο της θερμοκρασίας που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες θα βελτιωθούν από το μεσημέρι. Ισχυροί άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν στα πελάγη, με ένταση 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και 5 με 6, και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η ένταση τους θα υποχωρήσει το βράδυ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

  • Αττική: Γενικά αίθριος καιρός, με βόρειους-βορειοανατολικούς ανέμους 4 με 6 μποφόρ, και τοπικά 7 στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
  • Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός, με μεταβλητούς ανέμους 2 με 3 μποφόρ, και νότιους έως 4 μποφόρ από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
  • Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, με βόρειους-βορειοανατολικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά έως 5 μποφόρ από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
  • Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με βορειοανατολικούς ανέμους 4 με 6 μποφόρ, και τοπικά 7 στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
  • Κυκλάδες, Κρήτη: Στην Κρήτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, με βελτίωση από το μεσημέρι. Στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
  • Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, με λίγες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα νοτιότερα νησιά των Δωδεκανήσων το πρωί, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα φυσούν βορειοανατολικοί με ταχύτητες 5 έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα βόρεια νησιά, ενώ στα νότια θα είναι βορειοδυτικοί με ταχύτητες 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

    Στην Θεσσαλία αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να φυσούν από βόρειες κατευθύνσεις με ταχύτητες 3 έως 4, ενώ στις Σποράδες τοπικά έως 5 μποφόρ. Το βράδυ αναμένονται μεταβλητοί ασθενείς ανέμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.