Άστατος καιρός με βροχές σε πολλές περιοχές

Άστατος καιρός με βροχές σε πολλές περιοχές

Άστατος καιρός για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, με τοπικές βροχές σε όλη την Ελλάδα, με πιθανότητα καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στα νησιά, ο καιρός θα είναι πιο ήπιος με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, με μέγιστα έως 27°C στα ηπειρωτικά και 24°C στα νησιά.

Αναλυτικά:

  • Βόρεια Ελλάδα: Στη Μακεδονία, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά, ενώ στη Θράκη τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25°C, με 2-3°C χαμηλότερες στη δυτική Μακεδονία.
  • Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από νωρίς το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26°C.
  • Κεντρική και Νότια Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στην κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Σχεδόν αίθριος καιρός από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27°C.
  • Νησιά: Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, με πιθανότητα βροχών στα νότια το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24°C.
  • Αττική: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26°C.
  • Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24°C.
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.