Εξαφάνιση Μπάμπη Κούτσικου | Ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Εξαφάνιση Μπάμπη Κούτσικου | Ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Μετά από 17 ημέρες ερευνών, η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι παραμένει άλυτη. Ο βασικός ύποπτος, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν διαπιστώσει αναντιστοιχίες στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να είχε δανειστεί από τον Μπάμπη 17.000 ευρώ. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα του κινητού του 36χρονου, φίλου του κρεοπώλη, στο σημείο εξαφάνισης του Μπάμπη.

Ο 36χρονος, ο οποίος αρχικά είχε υποστηρίξει ότι δεν βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή εκείνη την ώρα, φέρεται να είχε σβήσει μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη. Η οικογένεια του αγνοούμενου και ο συνήγορός του μιλούν για ένα προμελετημένο έγκλημα που δεν έχει μόνο έναν δράστη. Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στη «Ζούγκλα», επεσήμανε πως η ανεύρεση της σορού του Μπάμπη θα είναι δύσκολη υπόθεση εάν δεν υποδείξει κάποιος το σημείο.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες πως το σώμα του 31χρονου ενδεχομένως και να έχει τεμαχιστεί. Ωστόσο, έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας χαρακτηρίζουν υπερβολή ένα τέτοιο σενάριο. Η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου είναι ένα θρίλερ που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της σορού του αγνοούμενου και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.