Δίκη Πισπιρίγκου | Η αδερφή της κατηγορούμενης λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα

Δίκη Πισπιρίγκου | Η αδερφή της κατηγορούμενης λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα

Συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενης για τους θανάτους των θυγατέρων της, Μαλένας και Ίριδας.

Στο επίκεντρο της χθεσινής δικάσιμου βρέθηκε η κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης, Δήμητρας Πισπιρίγκου. Η μάρτυρας, η οποία ήταν παρούσα στο σπίτι την ώρα του θανάτου της Ίριδας, λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδρας της έδειξε φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας. Η φόρτιση ήταν μεγάλη, οδηγώντας σε προσωρινή διακοπή της δίκης.

Κατά την εξέτασή της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δέχθηκε ερωτήσεις για την κατάσταση του μωρού όταν το βρήκε νεκρό, καθώς και για πιθανά σημάδια στο σώμα του, όπως μελανιές στα χείλη. Η μάρτυρας φάνηκε να έρχεται σε αντιφάσεις με όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν, με την εισαγγελέα να επισημαίνει τις ασυμφωνίες.

Επιπλέον, η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για ανταλλαγές μηνυμάτων με την αδερφή της, σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη και τις αναρτήσεις του στα social media, λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας και την νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε εξηγήσεις για το νόημα των μηνυμάτων, δεδομένης της τραγικής κατάστασης με τους θανάτους των δύο παιδιών και την κρίσιμη κατάσταση του τρίτου.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως εκείνη την περίοδο υπήρχαν έντονες συγκρούσεις και κακοποιητική συμπεριφορά από τον Μάνο Δασκαλάκη προς την αδερφή της, γεγονός που ώθησε την οικογένεια να αναζητήσει νομική βοήθεια για διαζύγιο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.