Άστατος ο καιρός - Πού και πότε θα βρέξει σήμερα

Άστατος ο καιρός - Πού και πότε θα βρέξει σήμερα

Η άστατη καιρική κατάσταση συνεχίζεται, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες να πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας. Στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, αναμένεται χιόνι.

Πιο αναλυτικά:

  • Στα βόρεια: Αίθριος καιρός στην Θράκη, με λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις που πυκνώνουν από τα δυτικά, φέρνοντας βροχές και όμβρους. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που πυκνώνουν, με τοπικές βροχές και όμβρους στα ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια νησιά του Ιονίου από τη νύχτα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που πυκνώνουν, με τοπικές βροχές και όμβρους, και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά από το απόγευμα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Κυκλάδες, Κρήτη: Στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις που πυκνώνουν από το μεσημέρι. Στην Κρήτη, λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή όμβρους. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Θεσσαλία: Λίγες νεφώσεις που αυξάνονται, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στις Σποράδες, πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Αττική: Λίγες νεφώσεις που αυξάνονται, με τοπικές βροχές ή όμβρους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις που αυξάνονται, με τοπικές βροχές ή όμβρους. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.