Βόλος | 12 μήνες φυλάκιση σε 40χρονο για απειλές κατά αστυνομικού

Βόλος | 12 μήνες φυλάκιση σε 40χρονο για απειλές κατά αστυνομικού

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τον Ιανουάριο του 2021 στον Βόλο, όταν ένας 40χρονος άνδρας, κραδαίνοντας ένα κατσαβίδι, απείλησε πεζό και αστυνομικό. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος προκάλεσε φόβο και ανησυχία σε έναν άγνωστο άνδρα στον δρόμο, στρέφοντας εναντίον του το αιχμηρό αντικείμενο.

Λίγο αργότερα, στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Ειρήνης και Αβέρωφ, στράφηκε κατά 44χρονου αστυνομικού, με σκοπό να τον τραυματίσει. Ο αστυνομικός, όμως, κατάφερε να αποφύγει τα χτυπήματα στο πρόσωπο και στον θώρακα, γλιτώνοντας τον τραυματισμό. Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 40χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη Νέα Ιωνία. Απέφυγε τη σύλληψη απωθώντας και βρίζοντας δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τελικά, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατόπιν εγκλήσεως που είχε υποβληθεί εις βάρος του για απόπειρα σωματικής βλάβης.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, ο οποίος πλέον ζει και εργάζεται στη Γερμανία, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι απλώς πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Αθωώθηκε για την απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση, αλλά κρίθηκε ένοχος για βία κατά υπαλλήλου και απειλή. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.