Κωνσταντής Τζολάκης | Πώς ο 21χρονος έγινε ήρωας του Ολυμπιακού και σόκαρε την Ευρώπη

Κωνσταντής Τζολάκης | Πώς ο 21χρονος έγινε ήρωας του Ολυμπιακού και σόκαρε την Ευρώπη

Ο Κωνσταντής Τζολάκης δεν ακολούθησε την πεπατημένη διαδρομή ενός wonderkid. Αντίθετα, η άνοδός του στην κορυφή υπήρξε μια απρόσμενη έκρηξη ταλέντου και ψυχραιμίας, που άφησε άφωνους τους φιλάθλους και σόκαρε την Ευρώπη.

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική  πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.) - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Ξεκινώντας ως φοιτητής, ο Τζολάκης βρέθηκε ξαφνικά να υπερασπίζεται τα δίχτυα του Ολυμπιακού στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Αλέξανδρου Πασχαλάκη, σε συνδυασμό με την άτυχη συγκυρία, έδωσαν την ευκαιρία στον 21χρονο να αποδείξει την αξία του. Και δεν απογοήτευσε. Ο Τζολάκης, με την ωριμότητα ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ηγήθηκε της άμυνας του Ολυμπιακού σε μια σειρά από καθοριστικά παιχνίδια. Η ψυχραιμία του κάτω από τα δοκάρια, οι σωτήριες αποκρούσεις του και η ηγετική του παρουσία στο γήπεδο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας προς την Ευρωπαϊκή κορυφή.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το φυλακτό που του έδωσε ο πατέρας του πριν το  Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Κάποιοι ίσως αμφισβήτησαν τον Τζολάκη στο παρελθόν. Όμως, η απάντησή του ήρθε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Απέδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο, την ψυχραιμία και τον χαρακτήρα για να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό. Η άνοδος του Τζολάκη αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στις δυνατότητες σου, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να φτάσεις στην κορυφή.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.