Ελεύθερους πεζόδρομους για τους καταναλωτές ζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ελεύθερους πεζόδρομους για τους καταναλωτές ζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, έθεσε στο επίκεντρο δύο βασικά αιτήματα προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, με στόχο την αναβάθμιση της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πρώτον, ζητείται η τήρηση του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων, όπως έχει οριστεί από την Περιφέρεια Αττικής, από τις 21:00 έως τις 09:00 της επομένης. Η τήρηση του ωραρίου κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των μικρών καταστημάτων, χωρίς περιθώρια περαιτέρω μείωσης.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θέτει στο επίκεντρο την ανάγκη για πεζοδρόμους ελεύθερους από οχήματα εκτός ωραρίου τροφοδοσίας. Η απελευθέρωση των πεζοδρομών από παράνομη στάθμευση και παράνομη κυκλοφορία οχημάτων, υπογραμμίζεται, θα διευκολύνει και θα ασφαλίσει την πρόσβαση πεζών, υπερηλίκων, παιδιών και ατόμων με αναπηρίες.

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο, είναι η δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου εμπορικού κέντρου. Η υλοποίηση των αιτημάτων αυτών αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων, ωφελήματα τόσο για τους καταστηματίες όσο και για την συνολική εικόνα της πόλης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.